Vidar på sin livs reise

Vidar på sin livs reise

Om

Ein blogg om kva som skjer i livet mitt ispedd friske meiningar.

Snusfornuft

DiversePosted by Vidar Fjøsne Sat, October 15, 2016 19:10:45
Etter 15 år i meir eller mindre konstant nikotinrus har eg for første gang tatt grep for å komma ut av dette grepet. Løysninga, som so langt har fungert i 2 døgn, er "Energiputer" kjøpt på Proteinfabrikken. Dette er nikontinfritt og inneheld ingen skadelige stoffer, men tvert imot vitaminer og mineraler. Tanken er å ta opp dette i blodet i staden for kapslar/tablettar. For ein snusar er det mykje mentalt og dette ser ut til å vere nok for meg so langt.

Eg har ingen økonomisk interesse av å anbefala dette, men for min eigen del og mine venners del anbefalar eg å prøva dette. Takk til Kenneth Loven som satte meg på spor av dette.
Det er ca 50% billigare, gjev helsegevinst og gjer at ein slepp å gå so ofte på butikken. Eg bestilte 13 boksar og fekk sendinga på døra. So langt strålande fornøgd. Valgte å prøva alle variantane inkl då 10-pakning av Originalen.
https://www.proteinfabrikken.no/search?q=energiputer


Kom gjerne med synspunkt og tilbakemeldingar om du velg å prøve. Lykke te :)  • Comments(0)//vidar.fjosne.com/#post2

Hello World

DiversePosted by Vidar Fjøsne Mon, July 04, 2016 18:55:38
Hei.

Har hatt gleden av å ha det fantastiske domenet fjosne.com i minst 5 år. Har berre brukt e-post adressa vidar@fjosne.com og laga ei ultraenkel nettsida www.fjosne.com.

Ettersom one.com gir so mange spennande muligheitar ser eg da er på tide å bruke dette. Enkel Skreddersydde nettsider for både "Heimeside" og Blogg, Filhåndtering, ubegrensa e-post, Backup osv. Prøv gjerne sjølv, her trengs ingen ekspertise, berre å prøve og feile.. : http://one.me/noapsfqx.

Bloggen vil dreie seg om temaer eg interesserer meg for. IT, Fjellturar, Trening, Fotball, (friske) Meiningar, blikk/skråblikk på Livet og Diverse. Dette finn ein att i kategoriar på høgre sida her.


Følg med :

* Nettsida skal bli bra. Tek i mot idear til min e-post både frå familien Fjøsne, venner, kollegaer og andre; vidar@fjosne.com.
* Har også tilknytta meg bloggarar på dette nettsamfunnet.

So får me sjå kva ein har tid til og tek seg tid til.

  • Comments(2)//vidar.fjosne.com/#post0